τελευταίο θέμα στο webtv Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ
ΒΑΡΗ - ΒΟΥΛΑ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 11:43
Με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων κατηγοριών, οι σύλλογοι επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Δήμου ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, μετρούν τις νίκες και ήττες όλης της αθλητικής περιόδου και βγάζουν τα συμπεράσματα τους και προετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά.
• Η αντρική ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου «ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ» τερμάτισε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς στην Α1 Εθνική κατηγορία, ενώ η γυναικεία του ομάδα με 29 βαθμούς τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Αττικής
• Η γυναικεία ομάδα του Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006 τερμάτισε 3η στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας με 24 βαθμούς, έδωσε αγώνες μπαράζ για να ανέβει στην Α1 αλλά δεν τα κατάφερε. Η αντρική ομάδα τερμάτισε τελευταία στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας και υποβιβάστηκε στην Α’ κατηγορία Αττικής
• Τέλος, η αντρική ομάδα Α.Σ.  ΦΙΛΟΝΙΚΗΣ κατέκτησε την 4 θέση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Αττικής, ενώ η γυναικεία ομάδα υποβιβάστηκε από την Β’ Εθνική Αττικής, στη Α’ Αττικής.
Για την επόμενη χρονιά ο βασικός στόχος των Συλλόγων εξακολουθεί να είναι οι ακαδημίες και οι μικρές ηλικίες που χαρίζουν στο Δήμο Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
 
...προηγούμενη