τελευταίο θέμα στο webtv συνεδριάσεων περιφέρειας

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Σημαντική η συμβολή της Περιφέρειας στο Πρόγραμμα COINs
Περιφέρεια
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 19:49
Την αποφασιστική συμβολή της Περιφέρειας Αττικής και ειδικά της Περιφερειάρχη, Ρένας Δούρου, στην ολοκλήρωση του προγράμματος των συνεργατικών δικτύων ανοιχτής καινοτομίας COINs
εξήρε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.) σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του κατόπιν της επιτυχούς διεξαγωγής του πολυσυνεδρίου από τις 8 έως τις 10 Ιανουαρίου 2016 στην Αθήνα.
Η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, όπως αναφέρεται στο άρθρο, «από την πρώτη επαφή που είχε με το ΕΕΑ αγκάλιασε την πρόταση και κινήθηκε αποφασιστικά, ώστε να επιλυθούν σειρά πολιτικών και διαδικαστικών προβλημάτων για να γίνει δυνατή η υλοποίηση».
Τέλος, το ΕΕΑ ευχαρίστησε τόσο την Περιφερειάρχη για τη συμβολή της όσο και όλους τους εκπροσώπους της Περιφέρειας που ενθάρρυναν τους επιχειρηματίες να ενταχθούν στο έργο αυτό.
Υπενθυμίζεται ότι το πολυσυνέδριο γνώρισε μεγάλη επιτυχία, καθώς πάνω από 4.000 επαγγελματίες και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες παρακολούθησαν τις 25 και πλέον εκδηλώσεις κλάδων, συνεργατικών δικτύων ανοικτής καινοτομίας και επιχειρήσεων. Επίσης, έγινε παρουσίαση του πρακτικού έργου εφαρμογής των 7 συνεργατικών δικτύων που σχηματίστηκαν υπερκαλύπτοντας το πρόγραμμα.
Πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο και να βρείτε πληροφοριακό υλικό αναφορικά με το Πρόγραμμα COINs
 
...προηγούμενη