τελευταίο θέμα στο webtv συνεδριάσεων περιφέρειας

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αποφάσεις 1ης Συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής (14.01.2016)
Περιφέρεια
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 19:52
Σε ειδική Συνεδρίαση την Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής αποφάσισε σχετικά με το Θέμα Ημερήσιας Διάταξης που συζητήθηκε:
 Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 370/2015 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής με θέμα «Έγκριση του Προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2016».
Έγκριση του Προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2016 (απόφαση Οικονομικής Επιτροπής 17/2016): το θέμα που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρ. Καραμάνος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
Υπέρ ψήφισαν οι παρατάξεις «Δύναμη Ζωής», «Αττική», «Αττική - Συμμέτοχοι στο Αύριο», «Παρέμβαση για την Αττική, Δημοκρατική, Οικολογική Κίνηση» και «Ανάσα για την Οικολογία», ενώ κατά ψήφισαν οι παρατάξεις «180ο – η Αττική αλλάζει πρόσωπο», «Ελληνική Αυγή», «Λαϊκή Συσπείρωση», «Δημιουργούμε Μαζί», «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, Ανταρσύα σε Κυβέρνηση–Ε.Ε.-ΔΝΤ», η περιφερειακή σύμβουλος από την παράταξη «Δύναμη Ζωής» Μαρίνα Κουκά, καθώς και οι ανεξάρτητοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Άννα Βασιλάκη, Ασημάκης Μαντάς, Φλώρα Νικολιδάκη και Ζωή Ράικου.
Τέλος, από τη διαδικασία απείχε ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης «Αττική» Χάρης Δαμάσκος.
Τα πλήρη κείμενα των παραπάνω αποφάσεων θα αναρτηθούν στο παρακάτω link:
Επισημαίνεται ότι τα τελικά κείμενα των Αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου αναρτώνται σταδιακά.
 
...προηγούμενη