τελευταίο θέμα στο webtv συνεδριάσεων περιφέρειας

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Πρόγραμμα Προαγωγής και Αγωγής Υγείας στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττική
Περιφέρεια
Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 12:10
Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής ενημερώνει τους πολίτες ότι στα πλαίσια των δράσεων Προαγωγής και Αγωγής που εφαρμόζει η Περιφέρεια Αττικής, επανεγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας ετήσιο σχέδιο δράσης που αφορά σε ομιλίες στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα την «Πρόληψη Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων».
Οι δράσεις αυτές θα πραγματοποιούνται μέχρι το τέλος του τρέχοντος σχολικού έτους, με ομιλίες διάρκειας δύο (2) περίπου διδακτικών ωρών εντός διδακτικού ωραρίου. Για τον μήνα Φεβρουάριο έχουν προγραμματιστεί ομιλίες στο Γυμνάσιο Διονύσου (Παρασκευή 12/2), στο Γενικό Λύκειο Θρακομακεδόνων (Δευτέρα 15/2 και Τρίτη 16/2), στο 1ο ΓΕΛ Βούλας (Παρασκευή 19/2), στο ΓΕΛ Βάρης (Δευτέρα 22/2 και Τρίτη 23/2), στο ΓΕΛ Κρυονερίου (Παρασκευή 26/2) και στο 2ο ΓΕΛ Βούλας (Δευτέρα 29/2).
Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση των νέων με σκοπό την απόκτηση γνώσεων και αλλαγή συμπεριφοράς για την πρόληψη των σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων.
 
...προηγούμενη