τελευταίο θέμα στο webtv Αγίας Παρασκευής

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 14:58
Η εκ νέου αδειοδότηση των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων προχωρεί κανονικά και θα ολοκληρωθεί απολύτως ομαλά, όπως έχουμε ήδη ενημερώσει. Συγκεκριμένα,
την 09.02.2016 η αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Ιατρός, Γυμναστική Ομοσπονδία, Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Ομοσπονδία Αντισφαίρισης κλπ) ήλεγξε το σ ύ ν ο λ ο των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων. Από τον ενδελεχή έλεγχο προέκυψε η υψηλή ανταπόκριση στις σχετικές απαιτήσεις, λόγω του υψηλού επιπέδου συντήρησης των εγκαταστάσεων μας, ενώ επισημάνθηκαν σημεία τα οποία χρήζουν βελτιώσεων.
Κατόπιν αυτού, η Επιτροπή εισηγήθηκε την αδειοδότηση επί τρίμηνο των εγκαταστάσεων (Κλειστό Γυμναστήριο και Γήπεδο Ποδοσφαίρου οδών Αιγαίου Πελάγους και Νότου και  Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου), έως την κάλυψη των ανωτέρω βελτιώσεων, πλην όμως εν τω μεταξύ παρατάθηκε η ισχύς των υφισταμένων αδειών από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή μέχρι την 8η Οκτωβρίου 2016.
Κατόπιν όλων αυτών, ο Δήμος Αγ. Παρασκευής και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός – ΠΑΟΔΑΠ βεβαιώνουν ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι απολύτως ασφαλείς και κατάλληλες για άθληση, προπόνηση και αγώνες και ότι σύντομα θα αδειοδοτηθούν και όσες εξ αυτών ουδέποτε αδειοδοτήθηκαν, ώστε έως την 08.10.2016 να έχει αδειοδοτηθεί το σύνολο –ει δυνατόν- των χώρων που αθλούνται, προπονούνται και αγωνίζονται οι συμπολίτες μας, οι ερασιτεχνικές ομάδες και τα σωματεία σε όλη την πόλη.
Σε κάθε περίπτωση φαινόμενα του παρελθόντος, όπως μη έκδοση αδείας, δεν πρόκειται να επαναληφθούν και κανένας βάσιμος λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει, όπως αποδεικνύεται από την ίδια την εξέλιξη των πραγμάτων .
 
...προηγούμενη