τελευταίο θέμα στο webtv Αγίας Παρασκευής

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΠΟΛΗ ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 10:19
APOKRIESΣε ρυθμούς αποκριάς κινείται από την ερχομένη Κυριακή η Αγία Παρασκευή. Ο Δήμος, με καθολική συμμετοχή των Νομικών του προσώπων και των Συλλόγων και φορέων της πόλης, διοργανώνει
αποκριάτικες εκδηλώσεις με περίσσευμα δημιουργίας, φαντασίας, χορού και κεφιού που συνδυάζουν  με ζωντάνια τα παραδοσιακά με το σύγχρονα στοιχεία της αποκριάς και του καρναβαλιού.
Το πρόγραμμα προβλέπει:
Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό Γήπεδο Κοντοπεύκου, στις 7 μμ:
Αποκριάτικο Πάρτι με το  Λάκη Παπαδόπουλο και το Νίκο Ζιώγαλα.
Συμμετέχουν η Φιλαρμονική του Δήμου Αγίας Παρασκευής, υπό την διεύθυνση του Φώντα Τζανίνη, ο Μανώλης Παπαδομαρκετάκης και το συγκρότημα του 1ου Λυκείου S.H.A.G.
Στόχος: χορός μέχρι τελικής πτώσεως!
Κυριακή 6 Μαρτίου, στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής, στις 2 μμ:
“Αποκριάτικα...παντρέματα”.  Με  νύφη και γαμπρό, με σόγια και συμπεθέρους,  με έθιμα, χορούς και δρώμενα από όλη την Ελλάδα και με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα του Δημήτρη Μωραίτη και τη Φιλαρμονική του Δήμου Αγίας Παρασκευής, υπό την διεύθυνση του Φώντα Τζανίνη.
Η συμμετοχή στις  εκδηλώσεις που στέλνουν μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων. Συμμετέχουν:
Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου-ΠΑΙΣΔΑΠ, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός-ΠΑΟΔΑΠ, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, η Ένωση Εμπόρων-Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής-ΕΝΕΒΑΠ, ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ “Χελιδόνι”, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγ. Παρασκευής, ο Καταναλωτικός μη κερδοσκοπικός Συνεταιρισμός “Πανδώρα”, ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντοπεύκου - Παραδείσου – Πευκακίων, ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού, ο Σύλλογος Κατοίκων Πευκακίων “Η Αναγέννηση”, η Επιτροπή Κατοίκων Κοντοπεύκου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητών και Φίλων Κρήτης, ο Σύλλογος Αρκάδων “Θ. Κολοκοτρώνης”, ο Σύλλογος Ηπειρωτών “Ο Πύρρος”, ο Σύλλογος Μεσσηνίων “Ο Αριστομένης”, ο Σύλλογος Επτανησίων “Τα Ιόνια”, το Λύκειο Ελληνίδων, οι Κορύβαντες, οι Χοροταξιδευτές, το Dance Club, το Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης, το Δίκτυο Εθελοντών, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, η Τοπική Εφορία Προσκόπων και ο Σύλλογος Ζωοφίλων Αγ. Παρασκευής.
 
...προηγούμενη