τελευταίο θέμα στο webtv Αγίας Παρασκευής

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Η Λαϊκή Αγορά του Κοντοπεύκου Αγίας Παρασκευής έκανε μια νέα μεγάλη προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αγίας Παρασκευής. Συγκεκριμένα την Τρίτη 5-4-2016 προσέφερε περίπου 600 κιλά φρούτα, λαχανικά και ψάρια, για την ενίσχυση των ωφελούμενων του Κοινων
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 09:49
pezogefyra_geladakiΠραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4/4/2016 η Διοικητική Παραλαβή για χρήση του έργου «Κατασκευή πεζογέφυρας “Γελαδάκη” επί της Λ. Μεσογείων στο Σταυρό Αττικής» από το Δήμο Αγίας Παρασκευής.
Το σχετικό πρωτόκολλο υπέγραψε εκ μέρους του Δήμου, με εξουσιοδότηση του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισάβετ Πετσατώδη.
Το έργο της πεζογέφυρας κατασκευάστηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Δικτύων και περιλαμβάνει εκτός από τη Γέφυρα, τις 2 κλίμακες της και τις υποδομές ηλεκροφωτισμού (για τον οποίο σύντομα υπογράφεται το σχετικό συμβόλαιο μεταξύ Δήμου και ΔΕΗ),  2 Ανελκυστήρες ΑμεΑ και Στέγαστρο για την ανάδειξη των αρχαιολογικών ευρημάτων.
Η κατασκευή της πεζογέφυρας, που υπήρξε χρόνιο αίτημα των κατοίκων και ξεκίνησε το 2014, καθιστά κατά πολύ ευκολότερη και ασφαλέστερη τη διάσχιση της Λ. Μεσογείων από τους πεζούς.
 
...προηγούμενη