τελευταίο θέμα στο webtv Συνεντεύξεις

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Συνέντευξη του προέδρου του Συνδέσμου για τη βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων Γιώργου Κουράση στον Επικοινωνία 94FM
Συνεντεύξεις
Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 10:39
giorgos-kourasis-351x185Το έργο και τις δράσεις του διαδημοτικού συνδέσμου για τη βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων (ΣΒΑΠ) παρουσίασε ο πρόεδρος Γιώργος Κουράσης σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές.
Σύμφωνα με τον κ. Κουράση, μέσα στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που έχει επηρεάσει το σύνολο της Χώρας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Σύνδεσμος προσπαθεί να πετύχει τους σκοπούς της ίδρυσης και λειτουργίας του, που είναι η βιώσιμη ανάπτυξη στους δήμους-μέλη του.
Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ αναφέρθηκε στα προγράμματα που υλοποιούνται όπως είναι: το πρόγραμμα για την ανάπτυξη της αεριοκίνησης με φυσικό αέριο στα δημοτικά οχήματα, τις μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, κυκλοφοριακού φόρτου και ρύπων, το πρόγραμμα για την προώθηση της χρήσης ποδηλάτου στους δήμους μέλη του συνδέσμου, το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής στα σχολεία σε συνεργασία με το Ινστιτούτο οδικής ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και το πιλοτικό πρόγραμμα εξοικονόμηση ενέργειας στο δημοτικό φωτισμό.
Επιπροσθέτως, ο κ. Κουράσης τοποθετήθηκε για τα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Χαλανδρίου ως πρώην δήμαρχος της πόλης και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας ασκώντας ήπια κριτική και υπογραμμίζοντας την εποικοδομητική αντιπολίτευση που ασκεί η παράταξή του.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω link:
 
...προηγούμενη