τελευταίο θέμα στο webtv Αγίας Παρασκευής

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Τρίτη, 17 Μαίου 2016 08:46
Ekthesi_Ts_Mperts_3Εγκαινιάστηκε Δευτέρα 9/5 από το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας του Τσακιριάν Μπερτς με ντοκουμέντα από την Γερμανική κατοχή,
που διοργανώνουν  ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός και  Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ), τιμώντας τη μέρα αντιφασιστικής νίκης των λαών με την άνευ όρων παράδοση της Ναζιστικής Γερμανίας στις συμμαχικές δυνάμεις (9 Μαΐου 1945).
Η έκθεση, η οποία γίνεται στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Στ.Κώτσης (Θεμιστοκλέους και Σπάρτης 1) στο «Πέτρινο» και θα διαρκέσει έως τις 15 Μαΐου, (καθημερινές 15:00-20:30,  Σάββατο 10:00-13:30 & 17.00-20.30 και Κυριακή 10:00-13:30), είναι έκθεση τιμής και σεβασμού στη μνήμη όσων υπέστησαν τη βαναυσότητα της κατοχής και όσων αγωνίστηκαν για τον  αέρα της λευτεριάς και τη μεγάλη νίκη των λαών.
Τα εγκαίνια προλόγισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ και ακολούθησαν χαιρετισμοί του πρ. Δημάρχου Λεον. Χατζηανδρέου, του Δημοτικού Συμβούλου Ανδρ. Γκιζιώτη και του Τσ. Μπέρτς. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Παν. Γκόνης και  Κ. Χατζηανδρέου, οι Δημ. Σύμβουλοι Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη (πρόεδρος ΠΑΙΣΔΑΠ), Δημ.  Κονταξής, Στελ. Ψύλλα, Εφ. Καψοκεφάλου και Σωτ.  Ησαίας, κ.α.
 
...προηγούμενη