Διαφήμιση
Διαφήμιση
Συγκλονιστικά στοιχεία: Προσπάθησε να στραγγαλίσει τον 14χρονο πριν τον μαχαιρώσει
Δελτία τύπου
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 09:21
2016061304310_124122988_type13031Οπως ήταν γνωστό μέχρι χθες, τα δυο παιδιά έφυγαν από το αναψυκτήριο του χωριού και κατευθύνθηκαν προς τα σπίτια τους, όταν ο καβγάς, όπως κατέθεσε ο δράστης, φούντωσε λόγω κάποιων σχολίων
του μικρού Τάσου προς τον φίλο του. Ο ανήλικος δράστης κατέθεσε ότι αυτό που τον εξόργισε ήταν κάποια σχόλια για την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του και έτσι, όταν έφτασαν έξω από το σπίτι του, με κάποια πρόφαση μπήκε μέσα σε αυτό, πήρε το κουζινομάχαιρο και επέστρεψε δολοφονώντας τον φίλο του.
Αυτό που ήταν γνωστό ήταν ο άτυχος Τάσος έφυγε από τη ζωή λόγω δύο μαχαιριών στο λαιμό, ενώ τα πρώτα στοιχεία έδειχναν να προηγήθηκε προσπάθεια από το θύμα για να προστατέψει τη ζωή του. Η εξέταση του ιατροδικαστή δείχνει ότι υπήρξε πάλη ανάμεσα στα δυο παιδιά, ενώ πριν ο δράστης του καταφέρει τις δυο μαχαιριές στο λαιμό και του αφαιρέσει τη ζωή είχε επιχειρήσει να στραγγαλίσει τον φίλο του! Επίσης, κατά την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι το 14χρονο θύμα έφερε ακόμη δυο επιπόλαια τραύματα από μαχαίρι σε μάτι και αυχένα.
Oταν ο ίδιος του ο πατέρας βρήκε το άψυχο κορμί του Τάσου εκείνος, σύμφωνα με όσους ήταν παρόντες ξέσπασε φωνάζοντας πως θέλει να γυρίσει πίσω ο φίλος του.
Δεν είπε το παραμικρό για την εμπλοκή του, λένε έμπειροι αστυνομικοί, παρά μόνο όταν τα στοιχεία από το μαχαίρι οδήγησαν σε εκείνον.
Βίαιο παρελθόν
Εντωμεταξύ, καθώς περνούν οι ώρες και οι κάτοικοι της Γέφυρας, του χωριού όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα δυο αγόρια, συνέρχονται από το αρχικό σοκ, ανοίγουν τα στόματα «καίγοντας» κυριολέκτικα με τις μαρτυρίες τον ανήλικο δολοφόνο αφού οι μαρτυρίες σκιαγραφούν ένα βίαιο παρελθόν.
Κάτοικος του χωριού μιλώντας χθες στο δελτίο ειδήσεων του Mega ανέφερε ότι ήταν γνωστό το βίαιο παρελθόν του 14χρονου δράστη, κάνοντας αναφορές για θανατώσεις σκύλων και κουνελιών, ενώ αναφέρθηκε και σε βιαιοπραγίες εναντίον συμμαθητών του, καταγγέλλοντας ότι είχε σπρώξει δυο παιδιά από τα σκάλα με αποτέλεσμα να χτυπήσουν.
Στην εκπομπή Â Live News, του Etv , η Μ. Τζούτζου ανέφερε ότι ο δράστης είχε χτυπήσει και το δικό της παιδί, σπρώχνοντάς τον και ρίχνοντας τον στο έδαφος, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια παρεξήγηση. Για το λόγο αυτό η καταγγέλλουσα είχε επισκεφθεί τη διευθύντρια του σχολείου, καθώς το περιστατικό είχε σημειωθεί στις κτιριακές εγκαταστάσεις του γυμνασίου που φοιτούσαν.
Τόνισε ακόμη πως η διευθύντρια κάλεσε τον πατέρα του δράστη στο σχολείο για συστάσεις, τονίζοντας μάλιστα πως αυτό είχε συμβεί πολλές φορές και δηλώνοντας έξω φρενών με όσα ακούει αφού «είχαν πρόβλημα πολλά παιδιά στο σχολείο».
Επίσης αποκάλυψε πως είχαν σκιστεί τα ρούχα του παιδιού της και όταν η μητέρα του καθ' ομολογίαν δράστη έμαθε για το περιστατικό, αρκέστηκε να πει πως θα αγοράσει μια καινούρια φόρμα για το γιο της, αφήνοντας αιχμές για την αντίδρασή της, αφού «δεν έδωσε καθόλου σημασία».
Ταυτόχρονα η κυρία Τζούτζου όπως η ίδια τονίζει ενημερώθηκε από τη διευθύντρια του σχολείου ότι είχαν συμβεί κι άλλα παρόμοια περιστατικά με αλλά παιδιά με αποτέλεσμα πολλοί από τους συμμαθητές να έχουν πρόβλημα με τον 14χρονο δράστη.
Επιπρόσθετα, αποκάλυψε πως ο καθ' ομολογίαν δράστης είχε πάρει και αποβολές από το σχολείο με αφορμή την συμπεριφορά του.
Αυτό όμως που προκαλεί σοκ είναι οι καταγγελίες για οπλοφορία του ανήλικου δράστη. Η κυρία Τζούτζου κατήγγειλε πως στο παρελθόν είχαν δει τον 14χρονο να κυκλοφορεί κρατώντας όπλο, ενώ η διευθύντρια είχε βρει στην τάξη ακόμη και σκάγια.
 
...προηγούμενη