τελευταίο θέμα στο webtv Αγίας Παρασκευής

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016 12:31
Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, διοργανώνει ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
ΑΠΟ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ οι μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής μπορούν να επιστρέφουν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που λειτουργεί στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Αγίας Παρασκευής όπου και θα εκτυπώνεται αυτόματα το κουπόνι συμμετοχής.
Τα σχολικά τμήματα που θα ανακυκλώσουν τις περισσότερες συσκευασίες θα κερδίσουν τα μεγάλα ΔΩΡΑ:
• Ένα tablet για κάθε μαθητή/μαθήτρια του Σχολικού τμήματος με τη μεγαλύτερη συμμετοχή
• Μία Action Camera για κάθε μαθητή/μαθήτρια του Σχολικού τμήματος με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή
• Ένα MP3 music player για κάθε μαθητή/μαθήτρια του Σχολικού τμήματος με την τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή
Επιπλέον, το 1ο Σχολικό τμήμα πανελλαδικά θα κερδίσει ένα ταξίδι τεσσάρων ημερών στην Αράχωβα (διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, πλήρη διατροφή, επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, ξενάγηση στους αρχαιολογικούς χώρους των Δελφών και σε χώρους της περιοχής με σημαντική περιβαλλοντική δράση).
Στην περίπτωση που το Σχολικό τμήμα αφορά Νηπιαγωγείο ή Δημοτικό, τότε το επιπλέον δώρο θα είναι ένα ποδήλατο για κάθε μαθητή/μαθήτρια, επίσκεψη στο Μουσείο Ακρόπολης με αναμνηστικό δώρο και συμμετοχή σε περιβαλλοντική δράση.
Ανεξάρτητα από τα μεγάλα ανταποδοτικά δώρα και επειδή θεωρούμε ότι η ανακύκλωση εξοικονομεί φυσικούς πόρους και εν τέλει αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής μας, ας κάνουμε την ανακύκλωση υπόθεση όλων.
 
...προηγούμενη