τελευταίο θέμα στο webtv Αμαρουσίου

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης και το Δ. Σ. του Δήμου Αμαρουσίου τίμησε τους τρείς Παραολυμπιονίκες, αθλητές του ΑΣΚΑ Αμαρουσίου
ΜΑΡΟΥΣΙ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 10:12
Στη συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης βράβευσε τους τρείς Παραολυμπιονίκες Αθλητές,  οι οποίοι με τις διακρίσεις τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο έκαναν υπερήφανο  τόσο το Μαρούσι, όσο και όλη την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα οι τρεις αθλητές που τιμήθηκαν είναι:
- o Παναγιώτης Τριανταφύλλου, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη Σπάθη, κατηγορίας Β,
- ο Κώστας Δήμου, ο οποίος κατέκτησε την 4 η θέση στο άθλημα της Άρσης Βαρών σε πάγκο, στην κατηγορία + 107 Kg και
- ο Ιμπραήμ Αλ Χουσεΐν, Σύρος πρόσφυγας που προπονείται με τον ΑΣΚΑ Αμαρουσίου και συμμετείχε στο άθλημα της κολύμβησης με την ομάδα των Ανεξάρτητων Παραολυμπιακών Αθλητών τιμήθηκε με το βραβείο “Youn Whang Dai”, που αποτελεί παγκόσμια αναγνώριση.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε χαρακτηριστικά: “Οι αθλητές μας έγραψαν τη δική τους μεγάλη ιστορία τόσο σε τοπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο και έγιναν άξιοι συνεχιστές της ολυμπιακής ιστορίας της πόλης μας, καθιστώντας τη γενέτειρα
ολυμπιονικών.
Με την προσπάθειά τους έγιναν φωτεινό σύμβολο και πρότυπο για τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό δίνοντάς τους το μήνυμα πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και πως με θέληση και σκληρή δουλειά όλα είναι δυνατά.
Σήμερα, στην αίθουσα αυτή αποδεικνύουμε έμπρακτα, ότι αυτή η πόλη ξέρει να τιμά αυτούς που μας δόξασαν και μας δοξάζουν σε στάδια και σε γυμναστήρια, σε παλαίστρες και σε κολυμβητήρια, σε κάθε αθλητικό χώρο.
Ο Δήμος Αμαρουσίου στεκόταν πάντα αρωγός και με τις πρωτοβουλίες του στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και με τις πολυάριθμες αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο. Επίσης με  την οικονομική ενίσχυση σωματείων και αθλητικών εκδηλώσεων, στηρίζει με όλους τους δυνατούς τρόπους την αθλητική δραστηριότητα στην πόλη μας”.
Την οργάνωση της βράβευσης επιμελήθηκε η Διεύθυνση Αθλητισμού κ Πολιτισμού  του Δήμου Αμαρουσίου, ενώ τον συντονισμό είχε η  Αντιδήμαρχος κα. Ρένα Χαλιώτη.
 
...προηγούμενη