τελευταίο θέμα στο webtv συνεδριάσεων περιφέρειας

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού στον Ωρωπό
Περιφέρεια
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 11:07

GJGKΕγκρίθηκαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 27 Σεπτεμβρίου η σύναψη και οι όροι σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ωρωπού για την κατασκευή του έργου «Βρεφονηπιακός Σταθμός Δήμου Ωρωπού», παρουσία και του Δημάρχου Ωρωπού Θωμά Ρούσση.

 

Στην εισήγησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα του έργου λόγω των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών του Δήμου Ωρωπού για τέτοιου είδους δομές και επισήμανε ότι το έργο αναμένεται να συμβάλλει στην αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής των οικογενειών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ωρωπού.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.788.200,09€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το έργο περιλαμβάνει την ανέγερση νέου κτιρίου βρεφονηπιακού σταθμού δυναμικότητας 30 παιδιών (24 νηπίων και 6 βρεφών) σε οικόπεδο εμβαδού 2.442,55m2 και προβλέπει διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.  Θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής και θα υλοποιηθεί βάσει της τεχνικής μελέτης του Δήμου Ωρωπού. Η δημοπράτηση του έργου θα γίνει από την Περιφέρεια Αττικής και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

 

 
...προηγούμενη