τελευταίο θέμα στο webtv Αγίας Παρασκευής

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Την Τετάρτη 12/10 η περιοδεία Δημάρχου στην πλατεία Δημοκρατίας (Ιολα).
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 09:55

 

periodies_tsakosΤην Τετάρτη 12/10 στις 18:30, αντί της Δευτέρας 10/10 (λόγω της εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας με θέμα «Χτίζουμε σχέσεις ζωής-για μια ζωή που αξίζουμε», στις 18:30 στο
Δημόκριτο),  που ήταν αρχικά προγραμματισμένη,  θα πραγματοποιηθεί η περιοδεία του Δήμαρχου  Αγίας Παρασκευής Γ. Σταθόπουλου και της ομάδας της Δημοτικής Αρχής  στην πλατεία Δημοκρατίας (Ιόλα) για να επικοινωνήσουν και να ακούσουν τους κατοίκους.
Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα Παρασκευή 7/10 στις 18:30 πραγματοποιείται  περιοδεία  με αφετηρία τη γωνία των οδών Αγ. Τριάδος και Μεσογείων.
Με τις δύο αυτές περιοδείες ολοκληρώνεται το πρόγραμμα περιοδειών στις γειτονιές της πόλης που ξεκίνησε στις 18/9. Στις περιοδείες που έχουν ήδη πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος και η ομάδα της Δημοτικής Αρχής συνομίλησαν με πολλούς κατοίκους στις γειτονιές και κατέγραψαν προβλήματα (συντήρηση δρόμων και πεζοδρομίων, όμβρια, συγκοινωνία, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθαριότητα κλπ.) καθώς και ιδέες και προτάσεις για την αντιμετώπιση τους.
Ενημερώνουμε επίσης ότι από τα μέσα  Οκτωβρίου έως τις αρχές Νομβρίου θα πραγματοποιηθούν οι Συνοικιακές συνελεύσεις κατοίκων στις γειτονιές όπως τα δύο προηγούμενα χρόνια (αλλά και παλιότερα) για το πρόγραμμα των οποίων θα υπάρξει ξεχωριστή ενημέρωση.

 

 
...προηγούμενη