τελευταίο θέμα στο webtv Αγίας Παρασκευής

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Η ΝΕΑ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2016
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 13:09
Νέα πεζογέφυρα στα όρια της Αγίας Παρασκευής επί της Λεωφόρου Μεσογείων από την Πλατεία  Πέτρουλα (οδός Χίου) έως την  οδό Ευαγγελιστρίας (πλησίον του ΙΚΑ Αγίας
Παρασκευής)  περιλαμβάνεται στις έξι νέες πεζογέφυρες σε βασικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου η κατασκευή των οποίων δρομολογήθηκε  από την Περιφέρεια Αττικής, με στόχο την ασφάλεια των πολιτών.
Συγκεκριμένα  η Περιφερειάρχης Αττικής Ρ. Δούρου  υπέγραψε την απόφαση της ένταξης της Πράξης «Κατασκευή Πεζογεφυρών σε βασικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής» στον Άξονα Προτεραιότητας «Ενίσχυση της Περιφερειακής Κινητικότητας και των Πολυτροπικών Μεταφορικών Συνδέσεων της Περιφέρειας Αττικής» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014 - 2020».
Η κατασκευή των έξι νέων πεζογεφυρών σχετίζεται την κατάταξη τους σε υψηλό βαθμό επικινδυνότητας για τους πεζούς στα εξής σημεία: Στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και Λεωφόρο Καλαμακίου (Δήμος Αλίμου),στη Λεωφόρο Κηφισίας και Πανόρμου (Δήμος Αθηναίων), στη Λεωφόρο Μεσογείων  στο  Δήμο  Αγίας Παρασκευής, στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Δάσους Χαϊδαρίου (Δήμος Χαϊδαρίου), στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και Αφροδίτης (Δήμος Παλαιού Φαλήρου), καθώς και στη Λεωφόρο Αθηνών στο Παλατάκι (Δήμος Χαϊδαρίου). Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.
 
...προηγούμενη