Διαφήμιση
Διαφήμιση
Σύσκεψη για τον ΟΑΣΘ συγκαλεί ο Μπουτάρης
Δελτία τύπου
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 20:03
BOUTARΣτην εξαγγελθείσα επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, τοποθετήθηκε με γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη
«Ενόψει της επίσχεσης εργασίας που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ για μεθαύριο Πέμπτη, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να συγκαλέσουμε έκτακτη σύσκεψη  μέσα στην ημέρα, με τη συμμετοχή της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου, του Εμπορικού Συλλόγου, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, του Εργατικού Κέντρου και της Διοίκησης του ΟΑΣΘ. Ο αποκλεισμός της πόλης και του νομού για άλλη μια φορά δεν είναι ανεκτός. Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να μείνει για άλλη μια φορά χωρίς το μοναδικό μέσο μαζικής μετακίνησης που εξυπηρετεί τους πολίτες», τόνισε ο κ. Μπουτάρης.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί, σήμερα, Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016, στις 19.00, στην Αίθουσα Συσκέψεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 3ος όροφος).
 
...προηγούμενη