τελευταίο θέμα στο webtv Αγίας Παρασκευής

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τετραλογία πολιτισμού για δεύτερη χρονιά.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 14:51
Μια μαγική βραδιά έζησαν οι συμπολίτες μας οι οποίοι κατέκλυσαν τον κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Αλ. Κοντόπουλος» αλλά και τους γύρω δρόμους την Κυριακή 10/09 απολαμβάνοντας μία βραδιά γεμάτη ποιότητα και συγκίνηση, με τους Μ. Μητσιά και Καρυοφ. Καραμπέτη.
Δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς καλύτερο κλείσιμο των εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, εκδηλώσεων οι οποίες είναι μέρος της "τετραλογίας" για το Πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Αγίας Παρασκευής που για 2η συνεχή χρονιά ξεκίνησε στην αρχή του Ιουλίου και είναι κατά σειρά:
1.Οι συναυλίες του Summertime, συνδιοργάνωσης Δήμου και ΕΡΤ, στον συχνά κατάμεστο κήπο του Ραδιομεγάρου.
2.Οι προβολές του Δημοτικού Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος», από τον ΠΑΟΔΑΠ, στο Πάρκο «Στ. Κώτσης» στους πρόποδες του Υμηττού που συνεχίζουν, πολύ επιτυχημένα και με μεγάλη συμμετοχή πολιτών, την παράδοση των θερινών σινεμά με απολαυστικές δροσερές καλοκαιρινές βραδιές,
3.Οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον όμορφο κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Μουσείο «Αλέκος Κοντόπουλος» που συχνά δε «χωράει» τον κόσμο.
4.Οι επιτυχημένες παραστάσεις του Διαδημοτικού Φεστιβάλ Θεάτρου, από τον ΠΑΟΔΑΠ, στο Πάρκο «Στ. Κώτσης» που θα συνεχιστούν έως 21 Σεπτεμβρίου.
Πρόκειται για μία πολιτιστική "τετραλογία" όπου το κυρίαρχο για 2η χρονιά είναι η ποιότητα, ένα δώρο πολιτισμού, μια όαση ποίησης, κινηματογράφου, μουσικής, βιβλίου και θεάτρου, μορφών τέχνης που τόσο ανάγκη έχουμε στις μέρες μας.
Καλή συνέχεια τις επόμενες ημέρες με τις θεατρικές παραστάσεις!
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
...προηγούμενη