Διαφήμιση
Διαφήμιση
Με συννεφιά και βροχές ξεκινά η εβδομάδα. Αναλυτικά ο καιρός
Δελτία τύπου
Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 09:22
broxi_188189619Άστατος αναμένεται να είναι σήμερα ο καιρός, με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια και την Κρήτη που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βορείων διευθύνσεων και στο Αιγαίο 5 τοπικά 6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση στη συνέχεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς. Στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές στην κεντρική Μακεδονία και σταδιακή βελτίωση από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην Εύβοια, που από τις απογευματινές ώρες θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και τα ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα περιοριστούν στην Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 22 βαθμούς.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς. Στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
 
...προηγούμενη