τελευταίο θέμα στο webtv Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό «SafeWaterSports»
ΒΑΡΗ - ΒΟΥΛΑ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 09:42
safe_water_sports_8_editedΗ εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 στις 19:00 στο Δημοτικό θέατρο Βούλας «Σοφία Βέμπο» (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 14 – παραλία Βούλας) ενώ σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση θα μεταφερθεί στην αίθουσα «Ιωνία» (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα).
Παράλληλα με την ενημέρωση για την ασφάλεια στη θάλασσα, κατά την εκδήλωση θα ανακοινωθεί η συνεργασία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τον οργανισμό  «Safe Water Sports» και οι δράσεις που θα υλοποιηθούν από κοινού το 2018.
Τέλος, στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν επίσης οι δράσεις του Safe Water Sports που έχουν σαν στόχο την πρόληψη και την μείωση των ατυχημάτων και των πνιγμών στη θάλασσα, καθώς και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Οργανισμού που ήδη υλοποιείται στα σχολεία της χώρας και που θα προγραμματιστεί να υλοποιηθεί στα σχολεία του Δήμου.
Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος κ. Αντώνης Κατσαρός.
Ο Οργανισμός «Safe Water Sports» λειτουργεί από το 2015 στην Ελλάδα ως κοινωνική, μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία, με βασικό στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας πάνω σε θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες (αθλητικές και ψυχαγωγικές) στο νερό και τη θάλασσα, με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και την πρόληψη των ατυχημάτων.
Για περισσότερες πληροφορίες :
Safe Water Sports (κος. Άκης Γκίκας)
+30 2108029428, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Αργύρης Παξινός)
+30 6977283156 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 
...προηγούμενη