τελευταίο θέμα στο webtv Αγίας Παρασκευής

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η 11η ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ ΓΙΑ ΑμεΑ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 11:05
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28-9 η 11η ημερίδα στίβου  για ΑΜΕΑ, που διοργάνωσε το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ του Δήμου Αγίας
Παρασκευής, στην Ελληνογαλλική Σχολή «Ευγένειος Ντελακρουά». Στην ημερίδα συμμετείχαν έντεκα (11) κέντρα ΑΜΕΑ από πολλές περιοχές της Αττικής και στα αγωνίσματα (30m Βάδην, 30m Ταχύτητας, 30m Σκυταλοδρομίας, Άλμα Άνευ Φοράς, Άλμα με Φορά, Ρίψεις με μπαλάκι “softball” ) πήραν μέρος 120 αθλούμενοι και αθλούμενες όλων των ηλικιών.
Την έναρξη της ημερίδας έκανε η Διευθύντρια της Ελληνογαλλικής Σχολής Br. Renn που καλωσόρισε στο χαιρετισμό της, με ταυτόχρονη μετάφραση, όλους τους συμμετέχοντες, ενώ στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος έκανε ομιλία (η οποία επισυνάπτεται), ευχαρίστησε την κ. Renn για τη φιλοξενία των αγώνων και όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση  και  ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους με  Παραβρέθηκαν και απένειμαν επαίνους, μετάλλια και αναμνηστικές πλακέτες ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου-ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης, η αντιπρόεδρος του συλλόγου Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ «Το χελιδόνι»Â  Β. Χριστοδούλου, η νυν και η τέως πρόεδροι της Παιγνιοθήκης Αγίας Παρασκευής Ε. Καλοφώνου και Λ. Χατζηνικολάου, ο Διευθυντής του Γυμνασίου της  Ελληνογαλλικής Κ.  Μπουμπούκης, εκπρόσωποι φορέων, κα.
 
...προηγούμενη