τελευταίο θέμα στο webtv συνεδριάσεων περιφέρειας

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Στην επίσημη τελετή εορτασμού της ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης
Περιφέρεια
Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 12:47
photo_astynomiaΟ Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην  επίσημη τελετή εορτασμού της ημέρας της Ελληνικής
Αστυνομίας και της μνήμης του προστάτη του σώματος του Αγ. Αρτεμίου, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης που του απεύθυνε ο  αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κ.Τσουβάλας.
Στην τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λυρική Σκηνή του κέντρου Πολιτισμού Σ.Νιάρχος, παρέστη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλος.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε τα εξής:
«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού τιμά και σέβεται την Ελληνική Αστυνομία, ένα θεσμό με πολύ μεγάλη και ουσιαστική προσφορά στην ελληνική κοινωνία. Η άοκνη προσπάθεια των μελών των Σωμάτων της ΕΛΑΣ να υπηρετούν με το βέλτιστο τρόπο τους νόμους και τους πολίτες, με κίνδυνο συχνά ακόμα και την ίδια τους τη ζωή, αξίζει μόνο το θαυμασμό μας.
Ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή όπου η χώρα μας δοκιμάζεται όπως και η κοινωνική συνοχή, η συμβολή των Ελλήνων Αστυνομικών στη ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, είναι ουσιαστική. Είναι ημέρα τιμής και αναγνώρισης του έργου τους, μία ημέρα με ιδιαίτερη δύναμη και συμβολική αξία. Θα είμαστε στο πλευρό τους, διευκολύνοντας το λειτούργημα που προσφέρουν, προς όφελος των πολιτών».
 
...προηγούμενη