τελευταίο θέμα στο webtv Αμαρουσίου

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
5ος Αγώνας Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στη Λίμνη του Μαραθώνα
ΜΑΡΟΥΣΙ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 13:32
IMG_5086Στον 5ο Αγώνα Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που διοργάνωσε ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, στη Λίμνη του Μαραθώνα, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης.
Μέσα σε μία πανέμορφη διαδρομή, περισσότεροι από 1500 δρομείς συμμετείχαν στους δύο αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων με χρονομέτρηση και στο δυναμικό βάδην των 5 χιλιομέτρων χωρίς χρονομέτρηση που διεξήχθη για πρώτη φορά.
Όλοι, μικροί και μεγάλοι, έδωσαν το παρόν για ένα κοινό σκοπό. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων και θα παραδοθούν στους φορείς που υποστηρίζει το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».
Αρωγός στην επιτυχημένη αυτή πρωτοβουλία άθλησης και αλληλεγγύης  ήταν ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών μαζί με εκατοντάδες εθελοντές και επιχειρήσεις.
Με την ευκαιρία της συμμετοχής ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε:
«Το Όλοι Μαζί Μπορούμε» έχει πετύχει συστηματικά ένα διπλό στόχο. Φροντίζουμε την υγεία μας μέσα από τη άθληση και το τρέξιμο και μαζί και τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη. Θέλω να συγχαρώ το ΣΚΑΪ για την επιτυχημένη αυτή διοργάνωση, σε αυτό το πανέμορφο περιβάλλον.»
 
...προηγούμενη