τελευταίο θέμα στο webtv Αγίας Παρασκευής

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ενοχοποίηση ψήφου και μικροπαραταξιακές λογικες.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΑΡΘΡΑ - ΣΧΟΛΙΑ
Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 11:20
Της Σοφίας Αϊδίνη
Δημ. Συμβούλου – Αντιπροέδρου ΠΑΙΣΔΑΠ
Γράφω αμέσως το συμπέρασμα στο οποίο έχω καταλήξει: Η επιδίωξη κάποιων να ενοχοποιηθούν οι θετικές ψήφοι Συμβούλων στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγ. Παρασκευής για σοβαρά θέματα της πόλης εκφράζει μικροπαραταξιακές λογικές που θα πρέπει όλοι να τις αφήσουμε στο παρελθόν, ιδιαίτερα εν όψει του νέου Εκλογικού Νόμου.
Το ιστορικό: Όλα τα μέλη τριών παρατάξεων ψήφισαν υπέρ της απόκτησης του «Ιόλα» (7 περίπου στρέμματα και η οικία 1.600 τ.μ.). Όλοι οι παρόντες Δημ. Σύμβουλοι τεσσάρων παρατάξεων ψήφισαν υπέρ της δυνατότητας δανεισμού του Δήμου, ώστε να αποκτηθεί το οικόπεδο – Εκπαιδευτήρια «Μακρή» (5 περίπου στρέμματα) στον Τσακό για να γίνει εκεί Σχολείο που έχει μεγάλη ανάγκη ο Δήμος και διεκδικεί η Σχολική Κοινότητα πολλά χρόνια. Τέλος, πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από όλες τις παρατάξεις και ανεξάρτητοι ψήφισαν υπέρ της μερικής τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου (κάποιοι στη δεύτερη ψηφοφορία άλλαξαν). Άλλοι/-ες, αντίστοιχα, ψήφισαν αρνητικά.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Σημαίνουν ότι όλοι/-ες οι Δημ. Σύμβουλοι ως άτομα αλλά και ως μέλη παρατάξεων έχουν ελευθερία γνώμης και ψήφου. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο και τίποτα ύποπτο.
Θα έλεγα μάλιστα ότι όποιοι/-ες προσπαθούν να ενοχοποιήσουν τη μία ή την άλλη ψηφοφορία αυτοί συνήθως είναι «ύποπτοι» και όταν μιλούν για «υπόγειες» διαδρομές είναι οι ίδιοι που τις κάνουν και αυτό βέβαια στην προκειμένη περίπτωση αποδεικνύεται εύκολα. Γνωριζόμαστε στην Αγ. Παρασκευή, διαβάζουμε, μαθαίνουμε και βλέπουμε αναρτήσεις κοινωνικών εκδηλώσεων. Και σταματώ εδώ.ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ 
 
...προηγούμενη