τελευταίο θέμα στο webtv Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ξεκινάει στη Βάρκιζα η 30η Ανθοκομική Έκθεση
ΒΑΡΗ - ΒΟΥΛΑ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Παρασκευή, 03 Μαίου 2019 11:36
ea4e12c68113d92eef20f29857b1a60d_LTην 30η Ανθοκομική Έκθεση διοργανώνει o Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών  Αττικής, η οποία, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 4 έως και τις 19 Μαΐου στο πλακόστρωτο της παραλίας Βάρκιζας από τις 10:00 έως 22:00.
Στη γιορτή θα συμμετέχουν παραγωγοί λουλουδιών, φυτών και άλλων προϊόντων κήπου δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν στον πολύχρωμο και ευωδιαστό κόσμο των λουλουδιών σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Επίσης, στο χώρο της έκθεσης θα βρείτε το περίπτερο του Δήμου στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τις καλές πρακτικές που εφαρμόζουμε για το περιβάλλον.
Η πρωτοβουλία αυτή η οποία είναι επί σειρά ετών συνδεδεμένη με την  περιοχή της Βάρκιζας συμβάλει ενεργά στην ανάδειξη της ελληνικής παραγωγής λουλουδιών και στη στήριξη του κλάδου ενώ αποτελεί μεγάλη τιμή για τη Δημοτική Αρχή η οποία θέτει ως πάντα ως προτεραιότητα την διατήρηση και ενίσχυση του αστικού και περιαστικού πρασίνου της πόλης μας.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν  το Σάββατο, 4 Μαΐου 2019 και ώρα 18:00 στο πλακόστρωτο της παραλίας Βάρκιζας.
 
...προηγούμενη