τελευταίο θέμα στο webtv Αμαρουσίου

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με Κινεζική αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής της Σαγκάης
ΜΑΡΟΥΣΙ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 10:53
Γ. Πατούλης: Η ίδρυση Κέντρου Κινεζικής Ιατρικής στην Αττική είναι στα άμεσα σχέδια μας. Η χώρα μας προσφέρεται για φιλοξενία και ίαση, όπως ορίζει και η Ιπποκράτειος θεώρηση
Τον Αντιπρόεδρο του Πανεπιστημίου Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής της Σαγκάης Sen Honjuan συνοδευόμενο από 15μελή αντιπροσωπεία, καλωσόρισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης , με την ευκαιρία της έναρξης της παραδοσιακής κινεζικής έκθεσης Ιατρικής και Πολιτισμού για την υγεία, στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής στο Μαρούσι, την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 και ώρα 07:00 μ.μ.
Στη συνάντηση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εκφράστηκε θετικά, ανταποκρινόμενος στην βούληση του Sen Honjuan για την ίδρυση Κέντρου Κινέζικης Ιατρικής στην Ελλάδα και κατά προτίμηση στην Αττική.
«Η ίδρυση Κέντρου Κινεζικής Ιατρικής είναι στα άμεσα σχέδια μας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Σαγκάης.
Ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ο τομέας της εκπαίδευσης και η ανάπτυξη στενής συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο της Σαγκάης είναι στις πρώτες προτεραιότητές μας.
Εξάλλου η χώρα μας προσφέρεται για φιλοξενία και ίαση, όπως ορίζει και η Ιπποκράτειος θεώρηση.
Το μέλλον φαντάζει καλύτερο και θα είναι καλύτερο» υπογράμμισε  μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, παραβρέθηκαν επίσης η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αμαρουσίου κα Ρένα Χαλιώτη και η συνεργάτης του Δημάρχου Dr. Αναστασία Ψωμιάδη, οι οποίες έχουν την ευθύνη για το συντονισμό των δράσεων με την ευκαιρία της έκθεσης. Παραβρέθηκε επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γεώργιος Διδασκάλου.
 
...προηγούμενη